2023-03-23
今晚去咗將軍澳呢邊食晚飯 餐廳環境有點情調樓底好高 坐得特別舒服🥰 店員服務都好好 而餐廳menu款式都好多好岩味道😻🍣天使紅蝦刺身 呢個天使紅蝦刺身擺盤已經好精緻 而刺身好新鮮醬汁係泰式辣醬加調味料整成 menu顯示有2個🌶️🌶️ 我覺得味道幾唔錯酸酸辣辣好開胃🍟黑松露薯條 呢個係女仔最愛吃的😋呢個一定再encore👍🏻薯條即炸好新鮮同好香脆 每條薯條都沾咗好多黑松露粉 再沾埋黑松露醬 double滿足😋🐥醬燒法國無激素春雞•青木瓜火箭菜沙律•加多加多醬 $268呢個法國無激素雞賣點係無激素 食落健康啲👍🏻而佢嘅雞皮煎得好香脆 肉質幾嫩滑 再點埋隔離個秘製醬汁 有啲花生🥜味 甜甜地幾好味 而配菜有青木瓜火箭菜沙律🥗味道酸酸甜甜幾開胃🥬飛天雜菜 點都要叫蕃個菜健康啲嘅 而飛天雜菜入邊有翠玉瓜、萵筍、粟米芯、豆等 好多款式 味道辣辣地幾好味🍰德國 72%朱古力蛋糕第一次會食哂個飯後甜品 仲要唔細嘅 呢個朱古力蛋糕因為係用72%明顯地無平時食開嘅咁甜 而朱古力蛋糕上有埋啲士多啤梨、藍莓🫐所以更無咁膩👍🏻
🍣天使紅蝦刺身
🍟黑松露薯條