2019-07-21 359 views
今次係第二次嚟到,一坐低就要加入做會員,我好鍾意呢度環境,舒服得黎又方便傾計,又夠私隱首先係餐前小食,醉汁鵪鶉蛋,睇唔出咁入味啊,好好食,右手邊嘅係鱈魚柳,林哂,似係放咗好耐咁呢個小食係散叫,魷魚🦑但一啲都唔酥脆,感覺似係椒鹽魷魚多啲,林既,亦超級鹹,放咗成袋鹽入去咁嚇死人鴨肝煎得香濃,鴨油充足,麵包焗得脆身,真係幾好食,但白酒啫喱反而偏酸煙三文魚卷~麻麻地,都一樣好鹹味之後飲咗兩個湯,影相影得唔好,所以唔post上嚟,一個係野菌忌廉湯,令一個係西洋菜西湯,兩個湯我都覺得好好,比較濃味嘅係野菌忌廉湯,我鍾意D湯好溶,一粒粒,好似打出黎咁,而西洋菜西湯係出面更加未飲過,味道清少少龍蝦飯,飯汁太多,好似食粥咁汁嘅味道係吾錯,食到蝦🦐味,但都係偏鹹,感覺上蠔油落得太多,我估咋🤣唔識煮飯~龍蝦都新鮮,爽口呢塊牛扒好多筋,肉質味道可以,吾鞋口,真係煎到七成熟啱啱好最後甜品時間~芝士蛋糕一般般,下面嘅係提拉米蘇,咖啡酒味香濃,用咗半個朱古力殼盛住,我唔鍾意食朱古力同脆皮,所以冇加分第一次嚟到呢間餐廳時食咗個類似蟹肉前菜,整成一個漢堡扒咁,希望下次可以食到

嚇死人
香煎鴨肝配白酒啫喱

煙三文魚卷~麻麻地,都一樣好鹹味

龍蝦飯,飯汁太多,好似食粥咁

呢塊牛扒好多筋,肉質味道可以,吾鞋口,真係煎到七成熟啱啱好

2019-07-18
香煎鴨肝配白酒啫喱