2021-09-14 937 views
趁住幾日假期, 一個人出來行下, 獨自去偷歡原來店員話weekend 5點前Order生蠔 有7折優惠, 另外Happy Hour 4點鐘已開始緊, 入坐時間啱啱好可以享受雙重優惠即刻叫番杯白酒chill下先 😎$68杯Buy 1 Get 1 Free生蠔款式都有好多種類不過最後都係叫左待應生幫我選, 對於覺得自己都算幾麻煩又有選擇困難症既我,侍應生服務周到又好有耐心,會根據你個人喜好口感再介紹生蠔比你 very nice 生蠔果然好新鮮, Creamy又爽口 ,又夠凍雖然一個人黎, 但最後都敵吾過新鮮生蠔既誘惑, 都係要encore 多半打之後仲叫左挪威小龍蝦配帶子刺身味道鮮甜 , 肉色雪白結質 ,超正 今次一個人黎得一個胃就試吾到太多款色同主菜喇! 一個人食左一打新鮮生蠔經已好滿足餐廳環境同食物都非常好 !值得下次帶埋班friends再來一新齊chill過
趁住幾日假期, 一個人出來行下, 獨自去偷歡

入坐時間啱啱好可以享受雙重優惠
即刻叫番杯白酒chill下先 😎
$68杯Buy 1 Get 1 Free
生蠔款式都有好多種類
不過最後都係叫左待應生幫我選,
生蠔果然好新鮮, Creamy又爽口 ,又夠凍
之後仲叫左挪威小龍蝦配帶子刺身
味道鮮甜 , 肉色雪白結質 ,超正

挪威小龍蝦配帶子刺身
Type of Meal