2023-07-09 1702 views
今晚我哋一行七人去咗尖沙咀美麗華呢一間德國餐廳度食嘢。嚟呢度嘅交通都好方便。我哋就搭地鐵喺尖沙咀站落,再喺B1出口出咗之後行8-10分鐘就到了餐廳。我哋叫咗德國豬手 ,香腸拼盤,小食拼盤,四重芝士pizza,卡邦尼意粉,芒果乳酸汁,蜜桃乳酸汁,開心果雪糕蛋糕,同埋黑森林。德國豬手:侍應好好,會喺你隔籬幫你切埋先至上。豬手個皮好脆,味道唔會過鹹,好重膠質。香腸拼盤:佢有埋薯角。香腸好似有4款。最好食係最深色嗰條,辣辣地既。最唔好食係淺色粗粗哋嗰條,太林。整體水準一般。小食拼盤:有香腸,炸蠔仔,炸雞翼,炸魚同埋炸薯條。當中炸蠔仔同炸魚都乾咗啲。其他發揮正常。四重芝士pizza :估唔到好好味。個皮厚薄適中。個邊做到脆脆地嘅效果。好多芝士。份量亦都好夠,有成12舊。卡邦尼意粉:味道唔錯。有隻半熟蛋可以撈埋啲意粉。但略嫌份量爭啲。芒果乳酸汁,蜜桃乳酸汁:開胃解膩,消暑一流。黑森林蛋糕:蛋糕做到好有水份,濃味。鍾意食傳統黑森林蛋糕嘅朋友就啱喇。開心果雪糕蛋糕:冇諗過咁好食。有開心果粒喺入邊!埋單大概$1900 (會員85折後)
今晚我哋一行七人去咗尖沙咀美麗華呢一間德國餐廳度食嘢。

芒果乳酸汁,蜜桃乳酸汁:開胃解膩,消暑一流。

開心果雪糕蛋糕:冇諗過咁好食。有開心果粒喺入邊!

埋單大概$1900 (會員85折後)