2023-10-14 1146 views
見到社交媒體網站街坊關注組介紹先知附近有間西灣河有間樓上cafe😍見到樣子不錯就即刻book 枱去試菜😋星期六 2:00後人唔多,播住jazz ge background music 就算隔開幾台啲人講野都唔會覺得好嘈。 但枱與枱相距好窄,如果人多嘅話相信會有啲迫同嘈。香辣油漬蕃茄乾雞扒意粉🍝好好食‼️意粉微辣惹味亦都夠乾身,相信唔食得辣嘅人應該都可以應付到。 雞扒香煎亦都夠味。overall comment 係cafe 做到依個質素冇嘢可以挑剔!Normal 嘅牛油果煙三文魚意粉佢唔係唔好食,但有對比有傷害Lemon Soda 🍹本身都無額外落糖漿,好清新。soda 最緊要夠氣而佢都係合格ge✅覺得依間cafe 值得俾更多人認識,所以要係open rice 寫comment 俾個舔舔脷😋

香辣油漬蕃茄乾雞扒意粉🍝
香辣油漬蕃茄乾雞扒意粉

Normal 嘅牛油果煙三文魚意粉
佢唔係唔好食,但有對比有傷害
牛油果煙三文魚忌廉意粉

Lemon Soda 🍹
lemon  soda

2023-10-14
$120 (Lunch)
香辣油漬蕃茄乾雞扒意粉
lemon  soda