2022-12-11 85 views
💗 上星期同老公去食日本菜😍 搵到呢間日式居酒屋👍🏼環境寬敞,唔會同其他枱坐得好埋,所以成個感覺幾舒服☺️💗 吞拿魚, 三文魚, 油甘魚刺身 共$154首先食個刺身先!😁 因為我同🐼都唔係特別鍾意食蝦刺身,所以我哋冇嗌佢嘅刺身set,自己嗌咗三款刺身食☺️刺身都算厚切,新鮮👍🏼💗 串燒六式拼盤(鹽燒)$268串燒拼盤有晒豬,牛,雞😆 一次過可以試晒咁多款口味!可以揀鹽燒或者汁燒~ 我自己最鍾意係荔枝五花肉,荔枝香甜,中和返五花肉嘅油膩感~💗 海老野菜天婦羅烏冬 $128驚唔夠飽所以嗌咗個天婦羅加烏冬☺️ 烏冬份量好多😂 天婦羅就有兩隻大大既海蝦🦐同埋唔同嘅蔬菜~💗 牛肉豆腐野菜鍋 $158鍋物都係我最鍾意食嘅日本菜之一👌🏼 感覺健康啲😂湯底好飲,椰菜加埋粉絲仲有牛肉,全部都鍾意食😆💗 唐揚雞 $68反觀 🐼 最愛就係油炸嘅嘢😂 所以唐揚雞啱晒佢!外脆內滑,佢食完一舊又一舊😂💗 鹽燒油甘魚鮫 $118油甘魚鮫出名滑,外層就煎得好香脆!
💗 上星期同老公去食日本菜😍 搵到呢間日式居酒屋👍🏼
環境寬敞,唔會同其他枱坐得好埋,所以成個感覺幾舒服☺️

💗 吞拿魚, 三文魚, 油甘魚刺身 共$154
刺身都算厚切,新鮮👍🏼

💗 串燒六式拼盤(鹽燒)$268
串燒拼盤有晒豬,牛,雞😆 一次過可以試晒咁多款口味!

💗 海老野菜天婦羅烏冬 $128
同埋唔同嘅蔬菜~

💗 牛肉豆腐野菜鍋 $158
鍋物都係我最鍾意食嘅日本菜之一👌🏼 感覺健康啲😂
湯底好飲,椰菜加埋粉絲仲有牛肉,全部都鍾意食😆

💗 唐揚雞 $68

💗 鹽燒油甘魚鮫 $118
油甘魚鮫出名滑,外層就煎得好香脆!