2020-04-12 607 views
好耐好耐無黎greyhound, 之前食過夜晚,今次就試晏晝,下午有lunch set ,不過呢度既set既兩款價錢$98同$118入面,基本上大部分再會要加錢。今次揀左一個要加一個唔使加錢既餐。泰式河蝦冬陰公湯河粉 ($98+20)個冬陰公湯底係幾好味既,有一隻幾大隻既蝦,有大部分殼已經剝開左,方便食。但其餘又無乜太特別,要再加$20呢個餐其實略貴。泰式鹵水鴨湯河粉 ($98)鹵水鴨係成隻上既,味道唔錯,湯都係濃,好味既,但份量就略嫌細碗。另外半價加左泰式炸蝦,魚餅球呢個又幾好食,各四五粒蝦球或魚餅球,個人覺得魚餅球再好食少少,加埋泰式辣醬,個底仲有少少泰式沙律,食完更加開胃。餐飲要左泰式奶茶,呢度既泰式奶茶真係幾正宗,好好飲。

泰式河蝦冬陰公湯河粉 ($98+20)

泰式鹵水鴨湯河粉 ($98)

另外半價加左泰式炸蝦,魚餅球