2022-06-23 106 views
早幾日去咗荔枝角D2place行街😍行到攰搵到間幾出色嘅西餐, 即刻介紹俾大家🤓水牛城雞翼(四隻) $78雞翼大大隻, 肉質厚實, 仲好入味🥳 而食落味道酸酸辣辣, 味道配搭得好好, 係好高質嘅水牛城雞翼🤩香蒜蜆肉意粉 $168意粉食落有濃濃嘅蒜香味, 而且啲蜆仲好大粒, 而且無沙, 食得出好新鮮😚 整體配合得好好!🤪夏威夷薄餅 $158而依款薄餅都好出色, 絕對無偷工減料, 配料焗得好香, 連埋本身厚厚地嘅餅底襯到絕! 🥳芒果紐約芝士蛋糕 $48食完大餐, 同朋友share個甜品食🥰 依個cheesecake食落比較creamy, 而且食落仲有啲芒果粒, 好有層次感.白桃乳酸梳打 $48依杯梳打飲落感覺好清新, 唔會太酸, 仲有啲檸檬香味同甜味😋蝶豆花檸檬梳打 $58蝶豆花飲品我都係第一次飲😯估唔到飲落又幾香, 加上檸檬汁嘅酸味, 不錯不錯👍🏼

水牛城雞翼(四隻) $78

香蒜蜆肉意粉 $168