2020-04-12 636 views
環境舒適雲吞麵呢間雲吞麵店,熊貓一直都好想試吓,今次咁岩有機會嚟到西環,就同熊貓女去食個lunch。我哋坐咗喺呢個窗邊位,感覺好chill! 就好似去咗啲Cafe望住外面嘅行人同車咁!係中式Cafe享受🤣我同熊貓女分別叫咗牛腩米粉同埋雲吞麵,仲有花雕雞翼。牛腩好林,好入味!雲吞麵嘅湯底好清,係大地魚嘅湯啊!小食花雕雞翼好食!因為我見佢都有promote平時嘅花雕醉雞,下次想黎試吓食醉雞👍🏻抵食又大碗,係經濟實惠之選👍🏻環境舒適雲吞麵呢間雲吞麵店,熊貓一直都好想試吓,今次咁岩有機會嚟到西環,就同熊貓女去食個lunch。我哋坐咗喺呢個窗邊位,感覺好chill! 就好似去咗啲Cafe望住外面嘅行人同車咁!係中式Cafe享受🤣我同熊貓女分別叫咗牛腩米粉同埋雲吞麵,仲有花雕雞翼。牛腩好林,好入味!雲吞麵嘅湯底好清,係大地魚嘅湯啊!小食花雕雞翼好食!因為我見佢都有promote平時嘅花雕醉雞,下次想黎試吓食醉雞👍🏻抵食又大碗,係經濟實惠之選👍🏻

環境舒適雲吞麵

係中式Cafe享受🤣

我同熊貓女分別叫咗牛腩米粉同埋雲吞麵,仲有花雕雞翼。
牛腩好林,好入味!
雲吞麵嘅湯底好清,係大地魚嘅湯啊!

抵食又大碗,係經濟實惠之選👍🏻環境舒適雲吞麵

係中式Cafe享受🤣

我同熊貓女分別叫咗牛腩米粉同埋雲吞麵,仲有花雕雞翼。
牛腩好林,好入味!
雲吞麵嘅湯底好清,係大地魚嘅湯啊!

抵食又大碗,係經濟實惠之選👍🏻