2019-04-25
今日原本想去食日本野,但要等位,行下行下見到這間新開了一排的餐廳,決定上去試試!竟然有驚喜呢個位開過好多間餐廳,有時都未幫襯就執左!幫佢宣傳下希望留得住間好餐廳!食物價錢中上,但份量同味道不錯。餐廳主打生蠔,卻遇上一個對生蠔無咩好感的我!哈哈不過download 餐廳個app 首次幫親有七折,就試試一招牌蠔!每日都有一款生蠔做特價,只是$10/隻,當然要試試!味道還可以,但一分錢一分貨是常識吧!😙一款美國的生蠔又有驚喜,口感好creamy,海水味比較淡,但完全唔腥!值得推介個肉眼扒份量都好足料,味道同口感都做得好好!焗蠔強烈推薦黑松露,味道剛剛好!保留蠔的鮮,另外的就配料味較重,失去左蠔的鮮味!最重要是環境舒適,想在香港仔找間食得好又坐得好的,好多時只能去酒樓,但得兩三個人去酒樓又無咩選擇!以後可以多一個選擇!
呢個位開過好多間餐廳,有時都未幫襯就執左!
幫佢宣傳下希望留得住間好餐廳!
每日都有一款生蠔做特價,只是$10/隻,當然要試試!
味道還可以,但一分錢一分貨是常識吧!😙
個肉眼扒份量都好足料,味道同口感都做得好好!
以後可以多一個選擇!