2024-12-16 0 views
九龍灣淘大商場 , 近排開咗一間好大間嘅茶餐廳 GOLD LABEL,每日都好多人等位, 今日專誠早啲去食晚飯, 去試下呢一間茶餐廳。入到餐廳環境舒適光猛,大部分都係卡位寬敞舒適。 侍應服務好好, 我叫咗個扒餐,送到嘅時候侍應都會提我哋小心唔好辣親❤️。 餐牌食物種類繁多 ,多款套餐選擇好抵食。香煎雞扒撈丁套餐:除咗 雞扒撈丁之外套餐仲有丹麥多士, 3.6牛乳火腿奄列及飲品, 雞扒 黃金色澤, 表面煎得焦脆, 撈丁調教味道剛好, 麵質亦唔會太淋。加拿大龍蝦尾拼紐西蘭肉眼扒套:套餐仲有蒜蓉包,餐湯,飲品。加拿大龍蝦尾 肉質緊實多汁,加上特制醬汁更能突出龍蝦嘅鮮甜美味, 紐西蘭肉眼扒肉質柔嫩, 肉味濃郁, 肥瘦均等。瑞士雞翼:雞翼肉汁鮮嫩多汁, 醬汁調教得相當唔錯 ,濃郁香甜好味。
香煎雞扒撈丁套餐:
加拿大龍蝦尾拼紐西蘭肉眼扒套:
瑞士雞翼:
雞翼肉汁鮮嫩多汁, 醬汁調教得相當唔錯 ,濃郁香甜好味。