2023-05-27 223 views
今日佛誕放假, 見天氣幾好, 好好陽光, 連續落咗幾日兩, 今日難得無落雨, 所以出咗去行下條跨灣大橋,由康城行到去將軍澳, 順便係將軍澳食埋個lunch 先返屋企.揀咗d 間餐廳, 環境大, 坐喺位舒服, 枱同枱之間有一定距離, 唔會覺得好嘈, 方便傾計.我地2⃣️個都唔算好肚餓, 叫咗-個set lunch ( 已包餐湯/ 沙律和一杯餐飲)+ -個甜share 食.招牌手工薄餅- 個餅底厚薄適中, 煙煙銀銀,有嚼口, 配料十足, 整個pizza 面都係餸, 中間重加左好多火箭菜西班牙文牙油條配冧酒朱古力汁- 即炸, 熱辣辣,好脆口, 就咁食或者配埋冧酒朱古力汁一齊食都-樣咁好食😋😋😋沙律: 個source 酸酸地, 幾開胃, 健康之選

沙律: 個source 酸酸地, 幾開胃, 健康之選
2023-05-26
Type of Meal