2023-12-11
見網上介紹,見佢派飯咁好,決定試試佢一去到,見到要排隊,心諗一定好正啦,一入去,地下油到顛,差啲跌親,印象-20坐低,張枱又係勁油,印象-20啱啱好坐佢廚房出面張枱,望到入廚房,地下積水幾cm厚,啲燒味滴油,滴到成張枱有幾寸厚嘅油積左喺度,印象-20但我新界區專登過嚟食,冇奶油走,唔理,照食諗住叫佢講到好勁嘅乳豬飯,係冇咖咖咖!!印象-20最後叫左燒鵝燒肉,同燒鵝叉燒。其實食左咁多年燒鵝,一食就知佢唔係燒鵝,係鴨黎,但叫燒鵝,佢每個飯加左十幾蚊,少少嬲個燒肉係凍嘅,唔係室溫咁簡單,係真係凍咖,雖然個皮係脆,但稱唔上好食。叉燒瘦到咬唔開,好柴跟著最恐怖嘅就黎啦,個師傅出嚟幫手執枱,佢著住人字拖,佢啲腳趾係黑色咖,滿滿嘅油漬,手指又係菌曬黑邊,睇到我好驚,好想嘔呢間嘢真係冇下次,我覺得你俾咁多錢賣廣告,不如擺少少錢做好啲環境衛生清潔
坐低,張枱又係勁油,印象-20
但我新界區專登過嚟食,冇奶油走,唔理,照食
諗住叫佢講到好勁嘅乳豬飯,係冇咖咖咖!!印象-20
油漬,手指又係菌曬黑邊,睇到我好驚,好想嘔