2024-04-01
Tamora價錢💲: $75/ $66好味程度😋: 3/5服務🍴: /環境🗾: 4/5性價比🥢: 3/5回頭率😚: 2.5/5-放長假唔知大家會唔會覺得要出個遠門呢!呢間打卡cafe人氣依然不斷,咁啱個日去到樓上又裝修,搞到可以坐/打卡的位置又少左幾個… 水泥簡約風的cafe係有d似韓國個d,但地下個層冇咩景色可言🫣 佢哋的飲品/食品定價高,之前都見過唔少劣評。無咩抱期望之下去覺得正常吧。-✅Lotus croffle. 就係一舊現成croffle夾返熱,都脆既😌 滿滿牛油味,加面頭的lotus cream同lotus餅,脆中帶d軟。係想像到的味道。-🆗Peanut cream latte. 好甜好膩😳 有d焦糖痴邊,但啡味比較淡。花生味主要來自面頭的花生粒,但入面都可以更濃花生醬味,而家有啲似caramel latte.-香港好少有呢類cafe,為左環境可以來一次/ 踩單車經過可以入來抖下。唔好對食物抱期望就可以了🤭 但佢哋食物種類都比以前多了,見到有d簡單鹹食。
價錢💲: $75/ $66
好味程度😋: 3/5