2004-10-08 1 views
每次路經逸東,都會見到有個黑皮寫首special offer set.終於有次因等朋友的關係,來了一試。沿樓梯落到去,差不多全層地庫都是coffee shop範圍,有得上網,又有雜誌睇,最正係梳化好舒服,加埋落地大玻璃,若不是約了朋友,閒閒地可以坐上半日,咖啡是意大利名牌illy,要了mocha+一份煙三文魚三文治,個服務生好有禮貌叫我坐下,待會送上order了的食物,srvice極好!雖然環境同服務都冇得彈,不過食物只是中等,三文魚醃得過鹹,配菜如蕃茄及生菜的份量太少,麥包不夠鬆軟,但個dressing不錯,味道似千島醬,但卻是白色的;咖啡沖得不過不失,但奶太重手,蓋過了mocha本身的香味。overall來說,此咖啡店真是很不錯,值得一來再來。
終於有次因等朋友的關係,來了一試。
overall來說,此咖啡店真是很不錯,值得一來再來。