2019-05-14
1906 views
今天去完大澳玩後, 便乘巴士回程到東薈城搵食! 想了一想決定與老婆食一餐簡單的自助餐! 雖然是公眾假期, 但晚餐自助餐有6折, 所以成人只是237一位, 小童也是19×一位! 論價錢就真係唔貴! 至於服務都算唔錯, 由於全場預訂滿座, 所以walk in的我們只好留下電話等後補, 幸好等了15分鐘就收到電話! 另外,侍應生收碟快速, 對客人亦算有笑容。 至於用餐環境, 雖不是十分華麗,但環境舒適, 每張餐枱都有一定的空間!至於食物,收2百幾一位自助晚餐, 生蠔就一定不會有, 海鮮有長腳蟹和鮮蝦等, 食物款式不算多, 味道亦不過不失, 不算難食, 但亦沒有印象深刻的食物, 食物味道算是過得去! 雪糕也只是牛奶公司的雪糕! 反而甜品味道唔錯, 甜品refill都快! 而refill時亦會轉款! 個人認為甜品就唔錯! Anyway, 以此價錢, 若對味道要求不高, 只是輕輕鬆鬆找個舒適的環境食晚餐