2014-11-22
因為打算去太子附近既手作坊,所以就search 左一間附近既 café 試下啦其實地點唔難去,但去到樓下先發現要password, 好似去錯住宅大廈feel 咁,打左電話問完先知password 係 “1” “203”...上緊去既時候都有d 驚,畢竟食評唔太多,地點又咁奇特 好彩一入到去見到間café 都大半滿,而且環境都幾舒服,心都定左一半今次叫左之前最想試既麻糬waffle, 佢寫到得strawberry 係自家製jam, 咁一定要試下啦~overall 都okay, 但無想像咁驚喜,可能我期望過高jam 少甜但strawberry 味不足下次可以試下其他味,waffle 都係即整,外脆內有麻糬,但麻糬無想像中咁Q最抵贊係佢用movenpick 雪糕,誠意加番幾分啦原本係叫香草龍利柳意粉,點知上錯左個唔知咩雞肉意粉 外相真係唔多吸引,味道亦真係普普通通,淡左d, 汁無咩香味...唔推介或者真係試佢既Allday breakfast 好d值得一推既係佢coffee, 真係有驚喜其實我一向唔飲coffee, 怕苦但衝住拉花都叫杯試下啦點知杯棒子coffee 真係幾香而無coffee
上緊去既時候都有d 驚,畢竟食評唔太多,地點又咁奇特
今次叫左之前最想試既麻糬waffle,
jam 少甜但strawberry 味不足
最抵贊係佢用movenpick 雪糕,誠意加番幾分啦 原本係叫香草龍利柳意粉,點知上錯左個唔知咩雞肉意粉 外相真係唔多吸引,味道亦真係普普通通,淡左d, 汁無咩香味...唔推介
或者真係試佢既Allday breakfast 好d 值得一推既係佢coffee, 真係有驚喜
其實我一向唔飲coffee, 怕苦
但衝住拉花都叫杯試下啦
點知杯棒子coffee 真係幾香而無coffee 既苦
怕coffee 苦既朋友可以試試 環境其實唔錯,岩三兩知己上來傾下計