同老婆去左觀塘嘅The Hunt Coffee & Roastery,呢間餐廳係一間西式咖啡店,裝修幾靚,牆壁上有新潮既壁畫,又有落地玻璃窗同獨特既藍色外框~Grilled US Baby Back Ribs,呢個係我最鍾意嘅一個菜式,美國豬仔骨烤得好香口,肉質軟嫩多汁,細細力切 d 肉已經離骨,醬汁又夠味,份量都幾足。配菜既蕃薯條炸得非常香脆同好香甜,提升整道菜的口感,連埋個淡 cream 一齊食真係超正!😋😋Hail to the King Burger,呢個漢堡真係好震撼,裡面有牛肉、煎蛋、酸瓜、煙肉、蕃茄同芝士,非常豐富。厚厚既牛肉漢堡扒,配上煙肉同芝士嘅鮮味,非常美味。煎蛋同酸瓜嘅加入,增添咗口感嘅層次,令整個漢堡更加豐富。粗薯條炸得非常酥脆,外皮金黃酥脆,內裡軟綿綿,好好食~ 👏🏻Honey Lime(10oz),蜜糖青檸汁,香甜得黎帶點清新既微酸,好開胃又消暑~ 👍🏻佢既甜品睇落都好好味,但我地已經好飽,唯有下次再試 😛

佢既甜品睇落都好好味,但我地已經好飽,唯有下次再試 😛