2023-09-11 21 views
今次入到嚟林村呢間,環境優美舒適一間郊外餐廳☘️一到餐廳門口已經忍唔住要打卡💕門口有各式各樣嘅植物,同埋錦鯉池塘🍀雖然今日有啲微雨,但係都冇咗我同朋友嘅心情😊因為環境優美💕戶外亦都有唔同嘅造型位置俾大家選擇,而且地方寬敞🌞今次我哋叫咗兩個set lunch ,同埋一啲小食🌝🫓🥓墨西哥煙肉芝士餡餅~$158(每個餐都有餐湯、蒜蓉包同埋餐飲配,我哋今次加咗$30叫咗一杯水晶咖啡,你杯咖啡入邊有一粒粒咖啡味啫喱好特別,芝士餡餅一上枱已經覺得好靚👍🏻)🥩🥩燒西冷牛扒~$328(呢個餐我哋另外叫咗一杯☁️☕️雲朵咖啡,原來係一個好大嘅棉花糖放喺杯熱咖啡上面,造型非常特別😆,牛扒配埋沙律同埋薯蓉,夠晒飽肚)🍯🧆蜜糖芥茉丸~$128(見到廚師推介,所以我哋叫埋呢個,上枱亦都係好靚,上面佈滿金箔👍🏻原來係一粒粒肉丸再配新鮮嘅冬菇,創新配搭)🥗🥓風乾火腿鮮果沙律~$228(而我就最喜歡呢個沙律,夠晒清新,水果亦都好新鮮)
今次入到嚟林村呢間,環境優美舒適一間郊外餐廳☘️

今次我哋叫咗兩個set lunch ,同埋一啲小食🌝

🫓🥓墨西哥煙肉芝士餡餅~$158

🥩🥩燒西冷牛扒~$328

🍯🧆蜜糖芥茉丸~$128

🥗🥓風乾火腿鮮果沙律~$228
(而我就最喜歡呢個沙律,夠晒清新,水果亦都好新鮮)