2017-09-02 145 views
經朋友介紹來到這裡,食物味道十分好,尤其係意粉,份量算中等,兩個女生點了意粉加牛兩個主菜絕對夠食,還吃剩薯條。但男生可能未必夠,因為牛的份量不太多,除非吃掉所有薯條🤣.由於飲品選擇眾多,只好煩店員推介,店員介紹熱門嘅salt caramel coffee。真係好好味,咖啡味好厚,喊喊地不多不少,再加caramel 岀奇地配合,味道配得剛好。如果拉花拉得再美一點,興奮度會大大提高,不過其實已經好好!👍🏻應該會再來,因為還有多款美食同咖啡想試喔!店員服務態度也好好,仲有就係唔會吹你交枱,雖然我哋都係一小時半左右就走。但係座低無吹你叫野,亦無急住收野,係香港已變得難能可貴。

應該會再來,因為還有多款美食同咖啡想試喔!

2017-09-02
$203 (Lunch)