2021-03-25 164 views
太子嘅鬧市竟然都有間文青Cafe,原來前身係尖沙咀Shhh Cafe不過重新換名換地點,等,好多美食等緊我哋😚米白色嘅裝修配上乾花植物佈置簡簡單單而舒服嘅感覺,門口嘅等logo同長凳盆栽亦都係個好好嘅打卡位☺️.星期二至五1100-1430附送飲品👓菠蘿雞扒漢堡配await辣醬 配炸薯條 $83比較似炸雞扒質地配上都幾甜嘅烤菠蘿片,有生菜同紫洋蔥,醬汁有少少千島醬feel但帶有少少辣味,不過其實真係極度輕微嘅辣味係完全唔辣可以放心。仲有炸薯條!👓煙三文魚菠菜忌廉意粉 $98佢個忌廉汁底好creamy稠身,鍾意佢個醬汁夠濃郁,有洋蔥絲菠菜同煙三文魚,但味道有少少重味因為佢沈得多咗少少黑胡椒👓Hojicha Latte H$46餐廳特別推介Matcha Latte 京之香 及Hojicha Latte 明珠,使用京都百年茶舖美好園,而我就試左焙茶☺️焙茶味好濃郁,而且唔太甜,冇嗰種加咗好多糖嘅感覺,而且奶量唔算好多令飲品變偏奶。因為平時出面好難飲到好飲嘅焙茶,通常會因為唔夠茶味或好稀好奶👓Latte C$42佢都有咖啡豆嘅果香味而且奶量又足夠,冇嗰種酸酸地嘅味。最開心係佢賣相有漸層😍

星期二至五1100-1430附送飲品
👓菠蘿雞扒漢堡配await辣醬 配炸薯條 $83