2020-09-12 888 views
將軍澳真係開咗好多新餐廳,未試過呢間又見評分唔錯就試下佢,餐廳裝修幾舒服,坐係度食下嘢都幾嘆😝不過開係呢個位其實都幾少人流,附近又冇其他餐廳一齊帶旺下😂😂·✨Rise 豪華全日早餐 $149有黑松露炒蛋🍳、兩粒帶子、兩塊煙三文魚、牛油果醬🥑,仲有熱辣辣牛角包🥐係豐富嘅,樣樣嘢我都鍾意食🤤炒蛋份量好多下,帶子都大大粒煎得ok,牛油果醬帶少少酸,三文魚正常,牛角包翻熱過脆卜卜好好味,不過有啲油😝all day breakfast份量嚟講唔算多,會唔夠飽🙊另外價錢方面少貴啦·✨澳洲雞排拼日本帶子配十穀飯 $159本身想叫豬肉眼扒,唔知係咪就嚟收鋪話冇哂👉🏻👈🏻,最後揀咗雞😂呢個有兩大塊雞排,兩大粒帶子,有啲蘆筍同有啲菇咁🥳質素正常呀,不過價錢真係偏貴🙊·✨Fresh Fruit Tart士多啤梨撻🍓原價$59 / Houjicha roll 焙茶卷蛋 原價$39臨收鋪加下一日餐廳休息所以「優惠價」買一送一買咗四件🤣🤣🤣個雲石蛋糕盒好靚喎,而佢嘅蛋糕兩款都好食🤤士多啤梨唔酸,撻唔漏;焙茶卷蛋個cream同蛋糕都重焙茶味😍不過,如果原價買我諗就唔會買了😹·另外,仲買咗方包😂😂不過冇特別就唔介紹了
✨Rise 豪華全日早餐 $149
✨澳洲雞排拼日本帶子配十穀飯 $159
另外,仲買咗方包😂😂不過冇特別就唔介紹了