2018-04-27
呢日返晏,一身起就想食甜野,為左陣間有多啲動力做野,返工之先就約左幾個朋友係附近食個甜品,飲啖糖水先去開工!呢度有幾間糖水舖,見到呢間既裝修都幾別緻,咁就好隨心咁入左去....除左糖水之外,呢到有啲咸食,我地反正都未食lunch,所以就叫左4件松露撻試下有驚喜啵,個撻皮夠薄夠脆,個松露味好香我地仲貪得意叫左個新出既椰皇肉燥飯黎試個肉燥飯都幾香,食落仲會有淡淡既椰香滲出,都幾特別而附送既糖心蛋真心正,流心又入味!!!食左咸食打左個底之後就睇下有咩甜品,中西式既都有,選擇都幾多,我地首先要左芒果吐司粒粒山share賣相一流味道都幾好厚切既多士粒烘得夠脆,芒果夠甜,連埋香甜既吉士醬同雪糕食,唔錯唔錯跟住我地就自己各自揀左碗糖水食朋友揀既都係凍既糖水,一個叫『龍顏大怒』,另一個係新系列既『重口味』,佢地都話幾滿意自己所揀既糖水,話食落好有層次,啲味道又夾,食完透心涼而我返而揀左個熱既燉品:桃寶燕窩椰皇鮮奶我都好滿意我所揀既呢款糖水呀,好重椰香之餘又足料,裏面既燉奶好香溜,感覺滋潤又養顏------------------------------食物質素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最優)價格水平:💰💰💰(5
有驚喜啵,個撻皮夠薄夠脆,個松露味好香
我地仲貪得意叫左個新出既椰皇肉燥飯黎試
個肉燥飯都幾香,食落仲會有淡淡既椰香滲出,都幾特別
而附送既糖心蛋真心正,流心又入味!!!
賣相一流味道都幾好
跟住我地就自己各自揀左碗糖水食
而我返而揀左個熱既燉品:桃寶燕窩椰皇鮮奶
食物質素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最優)
價格水平:💰💰💰(5💰最貴)
環境裝修:✨✨✨✨(5✨最好)
服務態度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)
整體評分:❤❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)
是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)