2022-08-15
原本諗住去隔離嗰間cafe 但因為要等位同埋男朋友去錯左呢晒 所以最後就黎食呢間✨All day breakfast $98有煙肉 大啡菇 炒蛋 煙三文魚 茄汁豆同腸仔 煙肉煎到脆脆地好香好食😋 炒蛋嫩滑 大啡菇厚肉多汁 茄汁豆偏酸 煙三文魚同腸仔正常 冇特別🤣🤣✨chicken cesar salad $68啲包頗香 菜清爽 好fresh 配埋啲芝肉粒同芝士同沙律醬更好食👍👍 雞偏硬✨chocolate + whisky cake $45質感有少少似啫喱 好奇怪😵😵 懷疑加得太多魚膠粉 舊cream 又硬晒 好似雪左好耐搞成咁 🥲 食完覺得嘥左個quota 🥲🥲總括黎講味道都係普通 唔算有咩驚喜 甜品就有啲失望🤦♀️🤦♀️ 環境方面都唔算好舒服 舖頭偏細 坐滿人其實都會有啲逼同有壓逼感味道❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️💰午餐人均~$100
✨All day breakfast $98
✨chicken cesar salad $68