2017-12-16 72 views
早前約朋友去小甜谷食late lunch. 一向鍾意揾啲可以慢慢一邊食一邊傾計的地方,見難得2:30的小甜谷唔多人,就㨂呢間~~一段時間冇嚟,覺得menu的主食多咗,lunch time 有set 叫,我哋叫咗2個set.lunch time 食steak好似有啲過份不過share又唔想2個都粉麵飯,所以都揀咗呢個。味道唔錯,薯條都好食,沙律算新鮮。牛扒嚟講價錢都唔係太貴,可以接受。龍蝦汁意粉都幾好味加$跟甜品,有好多選擇呢個時段的星期六個場都冇full 過,我哋居然可以坐咗2個鐘一提Set跟咗飲品,杯熱咖啡好難飲本來聞到好香,但睇真啲顏色有啲唔對版,飲落發現真係難飲😱希望會有改善啦⋯⋯
早前約朋友去小甜谷食late lunch.
lunch time 食steak好似有啲過份

龍蝦汁意粉都幾好味

加$跟甜品,有好多選擇

一提Set跟咗飲品,杯熱咖啡好難飲
$150 (Tea)