🍴花生Brownie HKD26超超超濃朱古力🍫入面仲有好多花生碎 入口有口感之餘 仲好有實感 而且唔會覺得好乾🙈食食下會覺得有少少膩同埋飽肚感😶🍴Cheesecake HKD42又係好濃郁嘅芝士味 底層餅底壓得好實唔會一拮就散😙 🧜🏻‍♀️個人比較中意呢個多啲 食曬都唔會覺得膩🥰🍴Matcha Latte HKD45 (Grande)呢杯就真係。。🤢茶粉落得過量 茶味重到好苦澀 係會有皺眉頭嘅程度😶無論點攪勻都飲唔到奶味 建議可以改善下🙊🍴Flat White HKD49 (Grande)奶嘅比例落得太多 咖啡味好淡🧐而且牛奶打得唔夠熱 口感上好淡好薄 唔夠rich 好似飲緊奶水咁😣-本身🧜🏻‍♀️以為呢間係大店見近近地就拉左👧🏿去🤣點知去到先知呢間係分店 總店靚靚果間起上環 下次去埋先👅✾味道覺醒指數: 3.5/5 抵食指數: 3.5/5服務指數: 3.6/5.
🍴花生Brownie HKD26

🍴Cheesecake HKD42

🍴Matcha Latte HKD45 (Grande)

🍴Flat White HKD49 (Grande)

味道覺醒指數: 3.5/5
抵食指數: 3.5/5
服務指數: 3.6/5.