2024-04-12
放假又可以開拓返我嘅食cafe癮😇嚟到週末繼續喺bucket list搜尋👀今次就揀咗呢間想試佢窩夫好耐嘅cafe🧇🧇Banana & Nutella Croffle ($108)為咗佢窩夫嚟,但原來係croffle😛一路等一路聞到好香🤤好期待😍結果真係好靚好豐富🤩 Croffle勁香脆,醬汁按自己喜好淋落去,醬汁比平時嘅稀,但反而朱古力榛子味更出,而且仲冇咁甜咁膩😋🧀Basque Cheesecake ($68)因為我哋嚟之前已經食咗晏🤭所以再揀多個cake🍰仲加個雪糕 (+$12)😆😆😆巴斯克蛋糕切件都幾大份,中間夠流心,表面又食得出微焦香,高質😙🖤Black sesame latte ($48)芝麻latte好特別😍個拉花好有心機好靚🥰 都幾好有得揀oat milk/ almond milk🥛飲落好香濃芝麻味😆好似飲緊芝麻糊,果然值得推介👍🏻🍍lol Jasmine Green tea ($53)最初以為係普通茉莉綠茶😛點知有好多生果🍊仲有淡淡果香🍍幾清新,配甜品啱哂🥰
🧀Basque Cheesecake ($68)
因為我哋嚟之前已經食咗晏🤭所以再揀多個cake🍰
🖤Black sesame latte ($48)
🍍lol Jasmine Green tea ($53)