2016-03-26 126 views
甜品食極都唔會厭,今次同朋友踩完單車,TEA TIME又回頭幫親了!MENU太多選擇,今次就食D 新奇既甜品!朱古力雪花冰配抹茶雪糕$36份量足夠,雪花冰夠朱古力味,而且配料非常多,有小丸子,紅豆,果凍粒...一口雪花冰一口紅豆小丸子,口感很好!法式焦糖燉蛋$30面頭個層焦糖片連埋燉蛋食好香,燉蛋甜度岩岩好,食落好滑同有蛋味。TIRAMISU $34賣相好靚,好似花盆咁XD面頭仲有D草啊! 面其實係朱古力餅碎,似OREO COOKIES 味!食完底就係CREAM,非常多的CREAM層加蛋糕層。由於我唔太鐘意CREAM,覺得太"嬲",就麻麻地鐘意呢個甜品了,如果少DCREAM會更吸引!心太軟配雪糕$40賣相超打耳XD去邊食甜品當然唔少得心太軟啦,一如所料,切開都係好流心,蛋糕層夠鬆軟同挺身,保持到水準呢!
MENU太多選擇,今次就食D 新奇既甜品!
朱古力雪花冰配抹茶雪糕$36

一口雪花冰一口紅豆小丸子,口感很好!
法式焦糖燉蛋$30
TIRAMISU $34
賣相好靚,好似花盆咁XD
食完底就係CREAM,非常多的CREAM層加蛋糕層。
心太軟配雪糕$40

賣相超打耳XD

2016-03-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$80 (Tea)