2019-01-31 41 views
金百利多餐廳就係人都知,貪佢地點方便,每次諗唔到食咩既時候都會去樓下拎傳單睇下。上到去發覺間餐廳都幾大,每張枱唔會話好近,仲有千秋玩,感覺幾chill。朋友遲到,唯有自己研究下有咩食先,發覺原來下午茶買正價飲品1杯, 可以半價買指定食品1份, 有大約10款到,睇落都幾吸引。小食拼盤小食拼盤都幾豐富,有炸雞、薯角、香腸同沙律,炸雞炸得最好,裏面肉質仲係好嫩滑。焗忌廉汁肉醬螺螄粉肉醬份量好多,味道比較岩重口味既朋友 焗芝士白汁煙三文魚飯超多芝士好正,三文魚煙熏味好香,食落算新鮮焦蕉朱古力雪糕鬆餅全晚最驚喜既一道菜,鬆餅咬落好綿密,外面又有少少脆脆地,加埋濃濃既朱古力醬食落真係一流,成個甜品好邪惡。OREO朱古力冰雪樂味道偏甜,但朱古力味都算濃郁總括而言,食物還可以,甜品最好,但上菜速度好快,快到根本食唔切就已經上曬。

小食拼盤

焗忌廉汁肉醬螺螄粉
肉醬份量好多,味道比較岩重口味既朋友

焗芝士白汁煙三文魚飯
超多芝士好正,三文魚煙熏味好香,食落算新鮮

焦蕉朱古力雪糕鬆餅

OREO朱古力冰雪樂
味道偏甜,但朱古力味都算濃郁