2018-09-17 219 views
我同朋友上網團購左甜品放題券,可以黎到依間貴族甜品任食放題正鍾意食甜品既你地可以成日黎~依張係甜品放題餐單(心諗原來唔係全部甜品都可以放題😂)張紙上面既甜品可以任叫,中式西式甜品都有,如果想睇圖可以睇返普通餐單!甜品圖好吸引💕 我地叫豆腐花同芝麻糊,可以兩溝食😂味道正常,同普通出面食果d一樣,唔洗突登食,不過鍾意食都可以點。🤗另外有幾款甜品只可點一次,我地點左窩夫同心太軟,正呀😍 顏值好高,味道好好。窩夫熱辣辣,睇得出即叫即整,外脆內軟,加埋雪糕食,一熱一凍,一流👍🏻而心太軟朱古力味好濃郁!流心朱古力流哂出黎😍完全唔會因為放題就求奇整,高質👍🏻。最後我地每人好似都叫左十幾樣野,真係飽死😂🤣一日內食左10樣甜品,重點係只係100蚊左左,真係太抵!最後連晚飯都無食😂😂

我同朋友上網團購左甜品放題券,
可以黎到依間貴族甜品任食放題

鍾意食甜品既你地可以成日黎~

依張係甜品放題餐單
(心諗原來唔係全部甜品都可以放題😂)

甜品圖好吸引💕

我地叫豆腐花同芝麻糊,可以兩溝食😂

而心太軟朱古力味好濃郁!流心朱古力流哂出黎😍
完全唔會因為放題就求奇整,高質👍🏻。

$118 (Tea)
Dining Offer
Group-buy