2015-05-15 1300 views
看來我已是熟客了~ Waiter都開始認得我地一班同事我自己點了一個mini pot, 味道還可以, 但冇大鍋咁入味, 特色係放上個電池爐上可以加熱, 又幾得意略嫌蔬菜不夠, 但汁味道不錯。其他同事點了炒飯, 話比之前好味。其實呢度坐位幾好, 味道唔錯, 可能要上商廈1樓關係, 次次都坐唔爆, 所以我地班同事都好鍾意黎, 因為唔洗同人逼。驚喜的係經理話推新甜品, 請我地一班同事食, 叫做 "特色米糟冰粉"本人同同事食盡街外甜品都未食過呢個, 幾特別冰粉透明, 好滑身, 冇jelly 咁落魚膠粉糖水好清甜, 芝麻好香米糟, 類似米釀, 有d甜米酒味, 都幾正唯一係兩粒大冰, 建議可改用碎冰, 經理都有禮貌回應話會改良最重要係, 餐牌未有, 免費試食, 零舍好味!
看來我已是熟客了~
Waiter都開始認得我地一班同事

本人同同事食盡街外甜品都未食過呢個, 幾特別
冰粉透明, 好滑身, 冇jelly 咁落魚膠粉
糖水好清甜, 芝麻好香
米糟, 類似米釀, 有d甜米酒味, 都幾正

最重要係, 餐牌未有, 免費試食, 零舍好味!

2015-05-14
Type of Meal