2019-03-08 132 views
收工去食個甜品😃去旺角區我都幾鐘意食哩間野 因為佢咪道唔錯 價錢係同區黎講都唔算係最貴 平時放假好天食都要等一段時間位平時黎食成日都食佢個芒果拿破 因為好少見其他鋪頭有得食 而且佢個拿破侖係大份 咪道同脆度都整得唔錯今次黎食下其他先 不過都係離唔開芒果相關既野 芒果刨冰同芒果涼粉佢地既芒果都好好食 唔係酸係甜滑既 甜得黎又唔係似出面食個啲假甜生果咁 食完唔會特別口乾想飲水 另外佢個涼粉我選擇左芒果汁(個人口味唔鐘意食椰汁) 芒果汁既涼粉好好食 有清啖既涼粉味之外配埋芒果汁 好似食緊啖啖滑啫喱咁 好好食 好快俾我食哂😆個刨冰好汁同冰既比例夾得幾好 又唔會太多汁太濕 亦唔會太少汁 好快變食齋冰咁 唔錯唔錯

芒果刨冰

芒果涼粉