2014-02-09 1774 views
今日係人日,人人生日,一大班朋友係尖沙咀一間餐廳暢飲一番,可能食得太多肉和啤酒,口乾乾,好想食下甜品,於是去到厚福街一帶覓食,誰知,間間甜品店都擁滿人群,所以轉去茶木碰碰運氣。未上去之前,我心諗,起碼要等半個鐘吧! 以上次去銅鑼灣分店既經歷,應該很多人,去到門口,出乎意料,唔太多人,我們一行7人等了不夠5分鐘就可以進去,進去未坐定,友人已經心急地問有冇吐司,幸好還有,店員細心安排好座位後,我們就開始今晚既甜品大餐:這餐甜品食得很飽足,吐司差點多得吃不完,在朋友暢談間,不經不覺店舖已經打烊了,期待下一次再來臨時,試下其他款式甜品與熱食。
芒果吐司
藍莓吐司
水果茶
2014-02-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Last Night Supper)