2021-04-18 369 views
武漢肺炎仲未完,食乜都要10 點前走,如果唔係就只可以買外賣 食完dinner, 都要快手食個甜品~ 響上環食完, 搵吓有咩甜品鋪, 點知睇吓睇吓,都係揀咗滔滔, 就行返去滔滔食鋪仔細細,個叔叔都好細心咁俾張凳仔我放背囊, 坐低之後先諗,原來我好耐都冇響度堂食過喇,次次都買外賣,唔知d味有冇咁同呢?! 梗係冇啦,講出嚟都覺得自己白痴.我本來想揀雪糕,但係又唔捨得愛玉。。。。 所以,最後我又係食返黑糖珍珠檸檬愛玉食完之後覺得。。。 同外賣食嘅係一樣架!!! 甜度剛剛好,愛玉又好好食, 食極都仲有咁,正呀!!! 唔正我都唔會食咁多次啦個friend就食即制蛋白杏仁茶,見佢食嘅時候啖啖都係蛋白,好似好正咁, 真係隔離飯香不過我唔會放棄我嘅愛玉架!! 愛玉世一!!

梗係冇啦,講出嚟都覺得自己白痴
食完之後覺得。。。 同外賣食嘅係一樣架!!!
甜度剛剛好,愛玉又好好食, 食極都仲有咁,正呀!!!
唔正我都唔會食咁多次啦

不過我唔會放棄我嘅愛玉架!! 愛玉世一!!
黑糖珍珠檸檬愛玉
即制蛋白杏仁茶
2021-04-15
$26 (Dinner)
黑糖珍珠檸檬愛玉
即制蛋白杏仁茶