2017-06-23
炎炎下日 梗系想為自己降下溫 走左去三聯睇書 雖然可以為身體降下溫 但始終覺得好熱 就開OP睇下有咩凍野食!比我搵到間有得專食雪糕既 kafulin gallery!路程吾算遠 舖面雖然比較細小 但刀有少數坐位可以坐!職員態度亦相當有禮貌,大大加分下單後 等左一陣 好快有得食!今次揀左法國特濃朱古力x牛奶雪糕 只系$30杯 好抵!吾知味道如何呢?未開味道之前 賣相已經爆燈 有個小木碟 放左雪糕同埋一杯仔我所點既朱古力必定系相機食先喇法國特濃朱古力好多 倒左好多系雪糕 依然仲有吾少 所以可以自行調較!味道方面 特濃朱古力當然好濃味甜度好夠 吾系苦個隻黑朱古力 岩晒中意食朱古力既少女們雪糕方面 由於我已倒晒我最愛既朱古力落去 所以雪糕帶有點點牛奶味道!總結 $30大大杯 而且味道超正 服務非常有禮!覺得好值 已經系食緊個陣推介左比朋友 遲下又再試下其他味道先得