2017-08-13 3747 views
好煩好煩,工作既野總有好多煩野,真係頭痛到爆。 一個唔抽身既時候,會被困響唔開心既位。依個時候,我至愛既Passion就出現左。。。甜點方面,我最鍾意既係La Boule Chocolat。兩件咁多?當然唔係食兩件都係我嫁啦。因為咁傑咁膩既,一件已好夠。外表好靚好令,圓圓一個球直係唔捨得切落去。外面係少許苦而甜甜地既朱古力醬,只食外表嗰層已感到幸福。再吉入到就係勁濃杏仁味即moose。再入就係開心果同朱古力軟心醬,多種滋味,底部仲要係朱古力脆脆結合,相當滿足。食依件令人幸福既dessert就係要配埋杯靚咖啡先得!食完件靚蛋糕,心情真係好返啲!

2017-08-10
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$45 (Lunch)