2019-04-01
同屋企人岩岩搭完船翻黎~~我地都太肚餓啦!一於求期食一間啦~由於屋企人去澳門無時間食葡國菜! 唔緊要啦~香港都有架嘛一於去試下先~🥙🥙 里斯本沙律 🍴Wow wow ~ 真係不得了唷而個 parma ham 真係超級多而且而款沙律好特別入面放了大量果乾同毛花果~食落去甜甜地之餘仲有少少芝士既鹹味 🐷🐷 乳豬仔 🍴我地因爲每樣想試下所以叫左1/4份但真係勁勁勁好味~真心必點! 乳豬仔唔會焗到好燶 一啖咬落去真係好多肉汁唷 皮脆肉嫩~~ 仲有個飯包埋一齊食添啊 入面有粒粒提子乾同四燈籠椒~又是甜甜的唷!🦐🦐 葡式洋蔥胡椒蝦 🍴而個係好大陣椰漿既味道 勁岩送飯唷 廚師👩🍳好體貼 蝦入面d腸事先清走哂 Good 而蝦都大大隻又好鮮甜 嗌埋碗飯~一流喔🍞🍞 葡式西多士 🍴每塊多士都被黑糖包住 炸到超級脆啵啵熱啦啦上枱真心會一啖接一啖食唔停 🍦🍦 情迷紅砵酒雪糕 🍴而個真係不得了一上枱真係超吸睛呃like 一流啦~~ 一上枱大家都忙住拍片影相雪糕有少少酒味!! 值得推介
一於求期食一間啦~由於屋企人去澳門無時間
食葡國菜! 唔緊要啦~香港都有架嘛一於去試下先~
🥙🥙 里斯本沙律 🍴
🐷🐷 乳豬仔 🍴