2024-08-27 475 views
今次,弟弟終於可以獨當一面啦🎉 近呢幾個月弟弟已經同我講緊嚟緊想開生日會,開始討論緊請邊位小朋友?要咩主題?想要咩蛋糕?都係嘅,通常有兩個小朋友嘅家長,總會忽略咗第二位小朋友,Jacey當年有嘅興趣班、小朋友gathering全部都有;去到弟弟就…😅所以今年我決定要幫弟弟搞生日會!!!根據之前搞生日會嘅經驗,workshop真係好重要,起碼家長可以輕鬆啲❣️整pizza都係一個唔錯嘅選擇😉CPK California Pizza Kitchen有小朋友派對服務🎈頭一個鐘喺餐廳食飽之後就可以開始Pizza工作坊 🍕 參加嘅小朋友都會有圍裙、帽同證書,弟弟著上身之後超可愛啊☺️想特別一讚餐廳嘅哥哥姐姐都好有愛心,雖然製作pizza係一個簡單嘅workshop,但佢哋同小朋友嘅說話技巧,可以令小朋友好開心同投入,仲即場表演拋薄餅特技,大家都睇到嘩嘩聲呀😆嚟緊會搞生日會嘅大家,可以考慮下呀🤟🏻一個價錢已經包咗獨立Party空間及氣球佈置🤩價錢收費👨🏻 大人HKD150一位👧🏻 小朋友HKD200一位(已包製作pizza)最低消費▶️HKD3000 + 10% 時間▶️2.5小時

價錢收費
👨🏻 大人HKD150一位
👧🏻 小朋友HKD200一位(已包製作pizza)
最低消費▶️HKD3000 + 10%
時間▶️2.5小時