2023-05-16
我又要鼓勵大家做沙爹王會員😂,生日月有得減$50。母親節一定多人出去食飯,早啲食先係明智嘅選擇😁沙嗲王真係一間質素幾穩定嘅餐廳,佢個二人餐都幾抵食,基本上次次都叫。今次母親節沙嗲王有個優惠加$1有芝士蟹蓋,我初初以為得一舊,雖然佢個圖係有三粒,點知上菜果陣真係同張相一樣喎🤭,蟹蓋入面有啲海鮮蓉加芝士焗,味道就正正常常,不過已經好好了,差唔多送俾你食咁。佢哋嘅王牌白咖喱豬扒飯從未失手,另外Grill大雞髀都好大隻,但我地見到滑lulu黃咖喱魚同豬扒都好鬼大塊😜睇到都覺得正,不過佢嘅黃咖喱係無白咖喱咁好食。前菜嘅蒜蓉牛油雞翼好正👍🏻,芝士條就普通啲,無咩芝士味,唔係拉絲果種。兩個飲品:鮮芒椰汁沙冰配寒天波波同特濃朱古力沙冰配阿華田脆脆都好好飲👍🏻炸饅頭$25/5個都好抵食,食食下先記得影😅,佢炸得好好,外脆內軟。食哂所有野記得問佢拎雪糕🍧,我試過兩次叫二人餐都唔記得叫待應起甜品🫠,大家千祈唔蝕咗兩個Häagen-Dazs雪糕!沙嗲王今日真係冧晒檔,好多人食,又好多人叫外賣,啲外賣要等成個鐘,好多人排隊,不過呢啲特別日子大家真係要互相體諒下,單真係好多,啲員工真係無停手,但出餐真係要時間,我
母親節一定多人出去食飯,早啲食先係明智嘅選擇😁
沙嗲王今日真係冧晒檔,好多人食,又好多人叫外賣,啲外賣要等成個鐘,好多人排隊,不過呢啲特別日子大家真係要互相體諒下,單真係好多,啲員工真係無停手,但出餐真係要時間,我幾欣賞佢雖然好趕,但質素都有keep住,我坐出餐位,份份都整得好靚仔,唔求其😌