2024-06-16
今日屋企人生日開party,所以叫咗到會,我見佢哋網頁介紹好豐富好多種類俾佢吸引咗,咁我就選擇咗六至八人套餐~老闆鮑魚瑤柱荷葉飯;每粒飯都滲入好香嘅荷葉味,鮑魚乾瑤柱好足料,份量十足~芝士焗奶香忌廉汁雞粒菠菜什菌千層麵;忌廉芝士好香濃,好Creamy,再配合咗雞粒同埋菠菜,仲有好多什菌~慕尼黑洋腸派對拼盤配蜜糖芥末醬;開party呢個係必點,初頭仲以為得一款腸,但係原來都有幾款,大人小朋友都鍾意食~水牛城香烤芝麻雞鎚;秘製醬汁香香辣辣好好味、有少少酸,食起上嚟好開胃~原隻鳳尾蝦多士配他他醬蝦多士,呢個我屋企人最鍾意食,蝦肉彈牙再配合鬆脆多士,正呀!桔仔香茅炭燒豬頸肉配泰式醬;豬頸肉調味得好好,炭燒香口惹味~香辣火焰黑椒爆炒京蔥鹽燒牛舌份量好多,京蔥炒得好香,牛舌好軟熟,初頭仲驚小朋友食唔到,點知小朋友食完一粒又一粒,仲話好好味!哈!打冷滷水拼盤配酸辣醋滷水調味好濃郁,好入味,有鵝翼、豬耳、豬大腸、紅腸,好豐富!呢一個我最鍾意食!送貨哥哥喺指定時間好準時就到咗,而且好有禮貌,送到嚟嘅食物,仲係熱辣辣,非常好呀,佢哋好貼心用咗保溫嘅包裝方式,而且仲加埋保溫貼更加保溫,套餐亦都包晒餐具~
老闆鮑魚瑤柱荷葉飯;
每粒飯都滲入好香嘅荷葉味,鮑魚乾瑤柱好足料,份量十足~
芝士焗奶香忌廉汁雞粒菠菜什菌千層麵;
慕尼黑洋腸派對拼盤配蜜糖芥末醬;
水牛城香烤芝麻雞鎚;
秘製醬汁香香辣辣好好味、有少少酸,食起上嚟好開胃~
原隻鳳尾蝦多士配他他醬
桔仔香茅炭燒豬頸肉配泰式醬;
豬頸肉調味得好好,炭燒香口惹味~
香辣火焰黑椒爆炒京蔥鹽燒牛舌
打冷滷水拼盤配酸辣醋