2021-12-10 244 views
老公生日想食鐵板燒,其實鐵板燒都食過唔少,不過呢一間就未食過,所以就打電話嚟book,其實新開嘅鐵板燒都好多,早一個星期訂位,呢間係第三間終於book 到既!上網睇啲食評,就話佢啲服務一般,食材來講都係新鮮嘅,不過如果講到特別同埋擺碟嘅用心走普通,而佢個服務人員又真係比較少啲,連加茶都要舉手🙋先有人加,唔會主動黎睇吓有咩需要!廚師就一腳踢,好忙!連職員執錯餐既食材都係佢自己攞走換過!水準係有既!不過叫完二人餐後,見到人地叫個貴$1180 既一人餐食和牛,二人餐$2680 食美國牛就覺得唔抵啦!其實,一般人,好似我咁,叫左2人餐,未食牛已經飽左,不過我食左兩份刺生(因為老公唔食魚)飯我根本食唔落,塊板神麵包都無食,全部俾晒老公食,連龍蝦我都再分左俾老公,如果知道會飽成咁,我會選擇平啲,食少啲同埋食靚牛!食靚牛都係2360(兩個一人餐)仲要一人餐一人一隻龍蝦🦞,雖然係細隻啲,但係我見最後分出嚟嘅龍蝦肉份量同一人餐同二人餐嘅份量係差唔多(目測)如果唔大食,我真心建議食好少少但係可以平啲啲既一人餐,係甜品唔同!二人餐係食阪神班戟!不過我就覺得普通姐!如果係大食啲嘅就嗌二人餐,不過牛肉方面嘅選擇

如果唔大食,我真心建議食好少少但係可以平啲啲既一人餐,係甜品唔同!二人餐係食阪神班戟!不過我就覺得普通姐!如果係大食啲嘅就嗌二人餐,不過牛肉方面嘅選擇就係真係差啲

• 龍蝦