2006-07-12 2 views
今年女朋友為我的生日安排了一星期的慶祝活動,今晚女朋友接咗我放學之後,就去了食朱古力火鍋! 朱古力火鍋新鮮上台,但朱古力熱度不足,結果叫個waiter 回頭翻叮,雪糕球我地放棄了士多啤梨,改埋做我倆最愛的朱古力雪糕波,火鍋用的朱古力溶漿味道普通,只屬一般貨色,真可惜! 所有味道的朱古力波波(雲喱拿、朱古力和密瓜) 都好好食,沾了朱古力溶漿都好ok,生果令個火鍋無咁膩,間場一流! 吝嗇地只給了幾根半段的lady finger,唔夠食lor ,多少少都不怕啦! 不過,價錢其實都幾貴,我地既結論係: 同等的價錢,我地寧願買4桶家庭裝的Belgium chocolate 返屋企大啖食好過!