2009-09-07 23 views
一入去,就剛剛熄燈播生日歌..好好MOOD,後來發覺咁Q的JAR..有得食,有得玩,有生日蛋糕,有生日咭..有生日禮物..咁有Gimmick,咁有Heart都好少有,價錢都合理...火焰蛋糕入邊仲有禮物, 而且內有一個小樽仔(內有生日的人的名字的電話繩), 還有diy 整相架添, .難怪星期一晚都差不多Full Hse.大頭蝦的我留下了收埋彼件的AGNES B 化妝袋仔..似是店長的男士在我玩DIY相架仔時好有禮貌比番我...值得一讚VERYGOOD。。DIY相架仔有太多人,有位似是老闆娘的女士比了張桌我地DIY。。成個晚飯好完滿!!

有得食,有得玩,有生日蛋糕,有生日咭..有生日禮
火焰蛋糕
火焰蛋糕入邊有一個小樽仔(內有生日的人的名字的電話繩)
2009-09-07
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday
火焰蛋糕
火焰蛋糕入邊有一個小樽仔(內有生日的人的名字的電話繩)