2019-03-20 232 views
呢間餐廳在不同地方區都有分店,我成日行過元朗Yoho Mall的分店,次次都話想食,但次次都係兩個人,同伴成日都話唔肚餓唔食。今次係我生日飯,我唔理啦,點都要試下這間餐廳,因為見到啲相已經好吸引。兩個人真係驚食唔晒,所以叫了一個前菜,青檸香辣凍蜆。檸檬味很清新,蜆肉雪得剛剛好唔會好冰凍,食得出微微香辣嘅味道。本來好想食豬手,但來到西班牙餐廳,好似要試吓西班牙炒飯。飯嘅份量好足夠,鮮蝦新鮮彈牙,想盤賣相一流。生日梗係唔少得吃甜品生日蛋糕,所以點了這個試試。窩夫香脆內軟,生果非常新鮮,還有我最愛吃的無花果。咁多食物當然要配杯飲品啦,又怕好飽,所以我點了鮮雜果Mojito,清新開胃,還可以吃水果。好滿足的一晚。

青檸香辣凍蜆

西班牙海鮮炒飯

鮮雜果窩夫

鮮雜果mojooo

2019-03-20
$385 (Dinner)
Celebration
Birthday