2019-08-18
第一次嚟呢度,覺得有新鮮感而且裝潢幾好,感覺舒服。入到去我哋一共三大一細,開頭淨係知道可以食火鍋,原來冇乜餐牌,只係一個牌寫明有幾多樣嘢,我哋都好好奇,然後叫侍應起菜,然後佢就問我地要咩價錢?我哋都一頭霧水,我哋都唔知要點樣計,佢就話338咁我哋話可以啊!338試一試,之後個女侍應晚叫我地like fb 佢網頁就有88折,咁好啦冇乜所謂諗住我哋仲有着數之後佢又話比現金仲有九八折,當然我覺得邊有咁着數折完有折果然估中,所以冇理佢。起初起前菜都有四至五款呀,但我唔討好,之後黎咗雞煲幾特別好香口都令我意想不到,好食。之後仲有刺身,海鮮盤,可以自選丸類,自取菜籃🧺其實338價錢都好夠飽好足夠,之後我哋賣單佢竟然計左我哋四大一細,甘梗係問佢,個女侍應態度超差係都要我個小朋友出嚟搭高,一開始佢問咗我已經話比佢聽唔夠140,佢係都要迫人地,我當然唔會啦!而且都唔會係四個大人囉,自己計錯仲態度咁差之後,等左好耐好耐,張單都未嚟到,另外一個待應仲猛問我地買單未,離唒普😡😡整體來講食物質素OK,碗碟擺設都好突出,裝潢特別,就係服務態度差咗啲。