2022-08-14 635 views
今晚同屋企人出街食慶生飯,於是經網上訂位wanna eat, 諗住係屋企附近,同想食cafe 餐廳,訂位後餐廳會致電double comfirm,感覺好有交帶晚餐6點準時營業晚餐點選凱撒沙律(夠新鮮,麵包粒同煙肉夠脆)黑松露薯條(配埋個醬絕對好食),卡邦尼長通粉(好多煙肉及奶油味足),拔絲咕嚕肉定食(最吸引咕嚕肉夠脆口同埋外面甜甜的,另定食木耳少少辣味但好開胃好食),四重芝士手工薄餅(芝士足,好香脆)飲品 Iced latte coffee, 洛神花甜莓茶,蜜桃冰茶所有食物飲品都好好味用餐過程中不少心倒瀉杯咖啡落地及身上,職員即時提供協助清理,由於有糖水成份,清理得好徹底乾淨,亦從新制作一杯咖啡給我們,真的感受到店員的專業
晚餐6點準時營業
晚餐點選
卡邦尼長通粉(好多煙肉及奶油味足),
四重芝士手工薄餅(芝士足,好香脆)
所有食物飲品都好好味

2022-08-13
$110 (Dinner)
Celebration
Birthday