2024-04-19 260 views
朋友帶我食的生日飯❤️一行入去勁靚 好多酒排得好整齊 而且又有吧枱 有埋潮流歌曲聽 聽朋友講有時仲會有live band 不過個位置比較隱蔽唔係朋友帶我去 我可能真係唔識路😂😂佢有個德國炸豬手$ 228❤️❤️❤️❤️❤️皮脆內軟 好正!仲要超大份 2個人share 唔好叫太多樣 野先食得曬🤣🤣完全冇諗過酒吧裏面佢個豬手整得咁正 香草豬肉腸 $98 ❤️❤️❤️❤️❤️呢個都係朋友話極力推介俾我叫我試吓 點知真係好有驚喜佢個底係薯蓉嚟嘅 勁滑勁軟綿綿嘅薯蓉,配上香草豬肉腸簡直絕配食到停唔到🤩🤩鵝肝多士 $78 (pc)❤️❤️❤️❤️❤️呢個係我最愛😍最鍾意食鵝肝多士 因為佢會配上酸酸甜甜嘅黑醋醬超夾 同埋佢個塊鵝肝都超大煎得好脆好Juicy風味香料炸雞翼 $ 88 ❤️❤️❤️❤️❤️佢啲雞翼勁方便食因為佢係單骨雞翼,所以炸到好入味而且好脆 完全唔使點任何醬汁都已經好夠味🤩時令生蠔 $58 (pc) ❤️❤️❤️我記得當日叫咗兩個法國蠔,不過口感麻麻 但海水味濃可能當晚太多好味嘅菜式比較之下 所以佢有少少失色總括而言,我覺得呢間餐廳啲菜式小食真係令我大開眼界,因為估唔到收埋喺呢個酒吧裏面原來個主角係啲小菜😂😂五個心心為最高分狗毛3
朋友帶我食的生日飯❤️

鵝肝多士 $78 (pc)❤️❤️❤️❤️❤️

風味香料炸雞翼 $ 88 ❤️❤️❤️❤️❤️

時令生蠔 $58 (pc) ❤️❤️❤️

五個心心為最高分

狗毛3 (尖沙咀)
  • 德國豬手