2024-04-26 280 views
今日返返下工諗住買雞翼箱嘅玫瑰雞翼打算放工外賣返屋企食,於是喺OpenRice order外賣自取。由於order嘅味道冇晒,店主打嚟問我想要咩味,而且問我幾點會去拎外賣,諗住我差唔多到嘅時候先開始整,諗得好周到。但係突然要OT遲咗成個鐘先去攞外賣,期間店主又打嚟問我係咪已經去緊點解仲未到,佢見我啲雞翼已經凍晒,就幫我整多一份,但係鹹檸七味道冇晒,佢叫我揀另外一隻味。我諗住淨係八隻+8隻兩種味嘅外賣,我以為嗰下店主將我嘅order俾咗其他客再整份新嘅俾我,但係最後居然係8+8雙味嘅Double,呢下真係好surprise!咁啱今日生日就好似店主突然間俾咗個生日surprise我,多謝晒!👍希望你哋生意越嚟越好!

2024-04-26
TakeAway