2023-12-08 298 views
#christine開飯日記 今日係九龍城收工,好想食麻辣嘢🤭咁啱同事話附近有間食麻辣米線幾好味就帶左我去食🧡佢係一間九龍城廣場附近嘅小店,主打麻辣湯底同埋豬骨湯底為主,幾款主食任你揀🥰🌟牛魔王湯飯同事就叫左清湯嘅湯飯,湯底都幾好飲,飲得出有用豬骨熬製嘅,係用振興牛丸,超爆汁😍同慢煮肥牛都好好味。同事成個湯飲晒咁濟🤭🌟生炸雞髀湯米線我就叫左麻酸辣湯底嘅湯米線,先講佢個湯底先啦,辣度、酸度同麻度都做得啱啱好🥰好惹味,不過佢都幾辣架,建議唔係好食得辣嘅朋友仔就叫小辣就OK啦🤭到主角生炸雞髀🍗,因為即炸嘅原因,所以都要等一陣,但呢個等待係值架,啱啱炸出嚟熱辣辣,好juicy同埋味道都好夠味,外皮炸得好脆身🥰好味🍴米線伝 (九龍城)📍九龍城獅子石道84號地舖
#christine開飯日記

🌟牛魔王湯飯

🌟生炸雞髀湯米線

🍴米線伝 (九龍城)
📍九龍城獅子石道84號地舖