2021-12-03 823 views
上次試咗鮮茄滑蛋牛扒意粉幾好味~~今日就決定再encore 鮮茄滑蛋系列>3<鮮茄滑蛋雞髀意粉🍗 $56以為係普通嘅煎雞髀or滷水雞髀上台嚇親居然搭配嘅係新鮮炸起嘅香港茶記名物 生炸雞髀😙好大隻又厚肉 外皮香脆微鹹但內里都唔會太乾太硬~鮮茄滑蛋份量好多👅食落酸酸甜仲好多大舊嘅炒蛋🤩撈埋意粉食真心一流😍食多次都依然唔厭覺得好味嘅港式意粉!~🍝平時就算係下午茶時間單嗌個炸雞髀都講緊要30幾蚊但新樂園夜晚配埋鮮茄滑蛋意粉或者飯仲送多杯嘢飲先56蚊!!真心推薦大家可以試試~唔好再覺得係到只可以食普通港式粉面~其他系列都做得出色有驚喜!牛雜河🥩$37牛雜樣樣都幾大件之餘唔會有牛騷味~👻先37蚊嘅價錢超抵食😄我地仲+$15 配一碟細炸魚皮 &+$15 配一碟菜心🤣🐟細炸魚皮用膠帶裝住就唔驚會成手油~份量一啲也不細兩個人食都得!咬落卜卜脆無油益味~推薦大家加配埋!🥬菜心份量都幾多灼到翠綠一齊食 healthy覺得真心抵食~住附近當做飯堂隔幾日幫襯絕對可以,價錢實惠食物質素又不錯環境都幾企理~!怪不得晚晚都咁多人門口等緊外賣😂👥
上次試咗鮮茄滑蛋牛扒意粉幾好味~~
今日就決定再encore 鮮茄滑蛋系列>3<

鮮茄滑蛋雞髀意粉🍗 $56
以為係普通嘅煎雞髀or滷水雞髀
上台嚇親居然搭配嘅係新鮮炸起嘅香港茶記名物 生炸雞髀😙

好大隻又厚肉 外皮香脆微鹹但內里都唔會太乾太硬~
平時就算係下午茶時間單嗌個炸雞髀都講緊要30幾蚊

牛雜河🥩$37

牛雜樣樣都幾大件之餘唔會有牛騷味~👻
先37蚊嘅價錢超抵食😄

我地仲+$15 配一碟細炸魚皮 &+$15 配一碟菜心🤣
咬落卜卜脆無油益味~推薦大家加配埋!
🥬菜心份量都幾多灼到翠綠一齊食 healthy

怪不得晚晚都咁多人門口等緊外賣😂👥
2021-12-01
$60 (Dinner)
  • 鮮茄滑蛋雞髀意粉